długi Bluzy Szara bluza oversize z napisem STAY BEAUTIFUL - Bluza z nadrukiem - Atrakcyjny Kobiety Odzież umqUS1xs

• 71.07PLN 284.95PLN
  • Dostępność:W magazynie
  • Kod produktu: umqUS1xs

Dostępne opcje

Szara bluza damska oversize z napisem STAY BEAUTIFUL. Znany i lubiany fason, który wszystkie kochamy i uwielbiamy w niego wskoczyć! Całość zgrabna i bardzo przytulna. Wkładana przez głowę. Ta damska dresowa bluza o luźniejszym fasonie wykonana jest z wysokiej jakości, milutkich tkanin. Niezwykle wygodny, nieobcisły krój zapewnia całkowitą swobodę ruchów i maksymalny komfort noszenia. Damska bluza z nadrukiem to najmodniejszy hit sezonu i absolutny must have w Twojej szafie, który pomoże Ci stworzyć casualowy look oraz dopełni wiele imponujących stylizacji! Dzięki sprytnemu połączeniu stylu codziennego ze sportowym bluzę możesz zakładać zarówno na co dzień, jak i na przeróżne okazje! Damska bluza z napisami świetnie sprawdzi się w połączeniu z naszymi ekstra jeansami. Postaw z nami na seksowną wygodę!

fason: damska bluza, bluza oversize

dekolt: okrągły

rękaw: długi

wzór: nadruk

okazja: na co dzień, do szkoły, do pracy, na miasto, na wieczór, na imprezę, na randkę, na oficjalne spotkanie, na wielkie wyjście

materiał: bawełna

dostępny kolor: szary

Napisz opinię

Uwaga: HTML nie jest interpretowany!
    Zła           Dobra