długi Bluzy Płaszcz dresowy z kapturem niebieski - Bluza z kieszeniami - Online Kobiety Odzież gQJOMXH9

• 75.80PLN 274.81PLN
  • Dostępność:W magazynie
  • Kod produktu: gQJOMXH9

Dostępne opcje

Płaszcz dresowy z kapturem niebieski. Znany i lubiany fason został tu podkręcony poprzez asymetryczny fason i kaskadowy dekolt! Ciepły kaptur na misiu jest wisienką na torcie. Całość dłuższa, gładka i bardzo przytulna. Niezapinana, w formie narzutki. Ta damska dresowa bluza o luźniejszym fasonie wykonana jest z przyjemnych do ciała, milutkich tkanin. Niezwykle wygodny, nieobcisły krój zapewnia całkowitą swobodę ruchów i prawdziwą przyjemność z noszenia. Damska otwarta bluza z polarowym kapturem to najmodniejszy hit sezonu i absolutny must have w Twojej szafie, który pomoże Ci stworzyć casualowy look oraz idealnie dopełni wiele stylizacji! Dzięki sprytnemu designowi możesz zakładać ją zarówno na co dzień, jaki i na przeróżne okazje! Taka długa asymetryczna bluza świetnie sprawdzi się w połączeniu z naszymi fajnymi jeansami i modnym obuwiem. Zabłyśnij wśród znajomych!

fason: damski płaszcz dresowy, damska bluza

dekolt: otwarty, kaskadowy

rękaw: długi

wzór: gładki

okazja: na co dzień, do szkoły, do pracy, na miasto, na wieczór, na imprezę, na randkę, na oficjalne spotkanie, na wielkie wyjście

materiał: 98% bawełna, 2% elastan

dostępne kolory: niebieski

Napisz opinię

Uwaga: HTML nie jest interpretowany!
    Zła           Dobra