długi Bluzy Bluza damska z napisem WELL DONE czerwona - Bluza z nadrukiem - Atrakcyjny Kobiety Odzież 7eZy3wyp

• 74.80PLN 258.96PLN
  • Dostępność:W magazynie
  • Kod produktu: 7eZy3wyp

Dostępne opcje

Bluza damska z napisem WELL DONE czerwona. Znany i lubiany fason, który wszystkie kochamy i uwielbiamy w niego wskoczyć! Całość zgrabna i bardzo przytulna. Wkładana przez głowę. Ozdobiona dodatkowo troczkiem w dolnym ściągaczu. Ta damska dresowa bluza o dopasowanym fasonie wykonana jest z wysokiej jakości, milutkich tkanin. Niezwykle wygodny, nieobcisły krój zapewnia całkowitą swobodę ruchów i maksymalny komfort noszenia. Damska bluza z napisami to najmodniejszy hit sezonu i absolutny must have w Twojej szafie, który pomoże Ci stworzyć casualowy look oraz dopełni wiele imponujących stylizacji! Dzięki sprytnemu połączeniu stylu codziennego z wyjściowym bluzę możesz zakładać zarówno na co dzień, jak i na przeróżne okazje. Damska bluza wiązaniem świetnie sprawdzi się w połączeniu z naszymi jeansami. Postaw na seksowną wygodę!

fason: damska bluza

rękaw: długi

dekolt: okrągły

wzór: nadruk

dodatki: wiązanie

okazja: na co dzień, do szkoły, do pracy, na miasto, na wieczór, na imprezę, na randkę, na oficjalne spotkanie, na wielkie wyjście

dostępny kolor: czerwony

Napisz opinię

Uwaga: HTML nie jest interpretowany!
    Zła           Dobra